888Sport med 500 % oddsbonus 2019

Det finns ingen som inte uppskattar en generös och förbluffande stor bonus. Särskilt om man har en förkärlek till turspel på nätet. 888Sport är en av de imponerande spelsidorna som sannerligen vet var skåpet ska stå. När det kommer till att erbjuda spel på fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket mer därtill är de experter. Om det finns en spelsida som man alltid kan lita på för spännande stunder är det definitivt 888Sport. Förutom utbudet är det dock väl värt att nämna deras otroliga oddsbonus 2019. Hämta den redan idag genom att besöka deras sida. Ta en titt själv. Läs mer om din oddsbonus hos 888Sport

888Sport med 500 % oddsbonus 2019

Hämta oddsbonus 2019 hos 888Sport

Om man inte är ute efter att sätta in en stor mängd pengar men ändå vill få en jämförelsevis stor bonus. Då kommer oddsbonusen hos 888Sport att bli helt perfekt. Här mottar man nämligen en 500 % bonus när man gör en insättning på 100 kr. Med andra ord sätter man in 100 kr, mottar 500 kr från 888Sport och har då sammanlagt 600 kr att spela för. Detta låter nästan för bra för att vara sant.

Hur man hämtar ut denne bonus är dessutom mycket enklare än man kanske tror. Allt man behöver göra är att skapa ett konto hos 888Sport och därefter sätta in 100 kr eller mer. Inom kort får man sedan sin bonus på 500 kr som man omedelbart kan börja spela för.

Att komma ihåg

Alla bonusar kommer med diverse villkor, och dessa bör man hålla koll på innan man tar del av 888Sports utomordentliga bonus. Först av allt måste insättningen vara på minst 100 kr för att man ska kunna få ta del av erbjudandet – inte mindre än så. Därtill bör man hålla på minnet hur det här erbjudandet endast gäller vid ens första insättning och inte vid ytterligare insättningar därefter.

Sist men inte minst bör man ha i åtanke hur det finns ett omsättningskrav som måste genomföras inom två månader efter dess att man har hämtat ut bonusen för att få göra uttag på sina vinster. Med allt detta klappat och klart har man nu en fantastisk bonus från 888Sport som ligger och väntar på en.
Till 888Sport