Använd din oddsbonus på Vasaloppet 2018

Något som är mycket populärt att se på samt att utöva i vintriga Sverige, är längdåkning! Här kommer det då att finnas massor av människor som tränar inför det kommande Vasaloppet 2018. För att kunna åka detta lopp krävs det mycket träning och uthållighet. Detta är ett av de längsta loppen som finns i världen rörande längdskidåkning. Hur som helst så finns det faktiskt även här olika lopp som ingår i en serie som körs av professionella åkare inom denna sport.

Detta betyder då rakt på sak att du som vill kan spela betting online på vem som ska vinna Vasaloppet 2018. Detta eminenta lopp går av stapeln den 4 mars, vilket alltså är om bara en vecka. Har du valt rätt bookmaker online för Vasaloppet 2018?

Bra bookmakers online inför Vasaloppet 2018

Två bra bookmakers online som väntar på dig som spelare är 10Bet samt Mr Green. Här får alla nya spelare en mycket bra oddsbonus, som kan ge dig ett gott klirr i spelkassan med lite tur och mycket säkerhet. Fler tips på bettingsidor på nätet hittar du på bettingsidorna.se.

Mr Green – Fantastisk oddsbonus på upp till 5000 kronor

Mr Green ger i stort sett en smått fantastisk oddsbonus! Här handlar det om att du som lägger ditt första spel, kan få en oddsboost på upp till 5000 kronor. Detta gäller enbart ditt första spel, så då kan det vara läge att testa detta som ett oddsspel på vinnaren i Vasaloppet 2018.

Här ligger maxinsatsen på 500 kronor och har du då ett odds på 10 gånger, så kan du helt enkelt vinna dubbelt upp! Här kommer det vid en eventuell vinst inte finnas några omsättningskrav. Här blir pengarna dina direkt och kan tas ut som du själv vill. Till Mr Green

10Bet – 100% upp till 2000 kronor

Ja, här kommer du denna vecka att få en helt unik oddsbonus! Du kan bara få den genom att använda vår länk som du finner i detta blogginlägg. Om du inte tror oss, så gå till 10Bet utan denna länk så ser du skillnaden i storlek på den oddsbonus du erbjuds.

Vår länk ger dig chansen till 100% upp till 2000 kronor i oddsbonus på din första insättning. Här tar du helt klart hela denna summa och satsar på segraren i Vasaloppet 2018. Blir du en vinnare så kommer du ju att få en rejäl vinst direkt! Till 10Bet