Få bästa oddsbonusen 2021 hos svenska spelbolag

Vi ska se till att du får den bästa oddsbonusen 2021 hos svenska spelbolag med svensk licens, vilket innebär att alla vinster är skattefria.

Bästa oddsbonusen 2021

När vi har valt att ta fram bästa oddsbonusen 2021 så är det ett spelbolag som sticker ut och det är Bet365! Inget spelbolag i Sverige är just nu bättre än den gigantiska bookmakern från England. Varför undrar ni kanske. Jo därför att:

  • Bet365 har bäst oddsbonus 2021
  • Flest livestream event av alla spelbolag
  • Bästa livebetting utbudet
  • Flest odds att spela på pre-match

Ja, listan kan göras lång om varför Bet365 är det spelbolaget som är bästa just nu. Men vill man lyfta fram något utöver oddsbonusen så är det utan tvekan deras livestream som man vill nämna. Här kan man se över 190.00 olika matcher per år. Det är mer än någon tv-kanal visar. Men det finns fler bra spelbolag att välja!

Få bästa oddsbonusen 2021 hos svenska spelbolag

Övriga spelbolag med oddsbonus 2021

Bland övriga spelbolag med oddsbonus 2021 bör man nämna Tipwin. De är relativt nya i Sverige och har utöver en bra bonus mängder med intressanta odds att spela på. Många långtidsspel och vinnarspel med riktigt bra odds kan man hitta här.

Tittar man på Tipwins oddsbonus så ser man snabbt att villkoren är bättre än på de flesta svenska spelbolag med licens. Att kunna omsätta sin bonus är viktigt och att kraven är rimliga hos Tipwin står helt klart om man jämför med övriga spelbolag på Oddsetlistan.se.

Tipwin har även en bra statistik sektion där man kan hitta enorma mängder data. Ex om tidigare möten, tabeller, målskyttar, hörnor, gula och röda kort och en mängd annat. Denna info kan man med fördel använda när man bettar oavsett om man lägger sina spel hos Tipwin eller hos någon annan bookmaker.

Sist men inte minst har ju Tipwin en bra bonus som gör att det kan löna sig att prova på denna nya spelsajt!

Till Tipwin