Bookmaker Bet365 med 100% oddsbonus

Är du bekant med oddsspel, bookmakers och Bet365 med 100% oddsbonus? Om inte så följer en snabb introduktion här.

Bet365 är en bookmaker som erbjuder dig som spelare spel och odds på olika sporter. Här hittar du även spel på onlinecasino och live spel. Bet365 erbjuder hela tiden en mängd nya spännande kampanjer för alla kunder.

Just nu har du chans att få ett erbjudande du verkligen inte kan tacka nej till. Som ny spelare hos Bet365 har du nu möjlighet att få upp till 1 000 kr i insättningsbonus. Till Bet 365

Bookmaker Bet365 med 100% oddsbonus

Öppna nytt konto – få 100% oddsbonus

Det enda du behöver göra då är att du öppnar ett nytt spelkonto. Det hela är väldigt simpelt och du registrerar dig enkelt. När du öppnat ditt konto skickas ett mejl ut till dig. Där hittar du en erbjudandekod som du uppger när du loggar in hos Bet365 och gör din första insättning. Vid starten gör du en insättning om minst 100 kr och då blir du berättigad att få en Bet365 bonus på 100 % av din insättning. Som max kan du få en bonus på 1 000 kr. Kom här ihåg att uppge din erbjudandekod.

Omsättningskrav

För att vara berättigad till bonusen finns några omsättningskrav. Tiden för bonuserbjudandet är 90 dagar, vilket betyder att när du angett din erbjudandekod i samband med insättning har du 90 dagar på dig att fullfölja villkoren nedan, innan du kan ta ut din vinst i kontanter.

För att spela och satsa med din bonus är kravet att du först omsätter det belopp du själv satte in, som högst är 1 000 kr. När du sedan gjort det är det dags att spela för din bonus!
När du senare vill föra över dina vinster till ditt bankkonto gäller det att du spelat för den sammanlagda summan av din insättning samt bonus tre gånger. Dessa krav är satta för att man som spelare inte ska kunna sätta in pengar, erhålla sin bonus och sedan direkt kunna ta ut allt i kontanter.

Till Bet365