Exklusiv bonus på Betfairs spelbörs på 750 kr

Något som alltid är extra roligt är när det kommer något nytt på spelmarknaden, tex Betfairs spelbörs som vi ska berätta lite mer om här! Men något nytt på spelmarknaden kan också vara ett nytt spelbolag, en ny spelform eller en ny oddsbonus. Ja, vad tycker du är roligast? Till Betfair

Exklusiv bonus på Betfairs spelbörs på 750 kr

De flesta kommer naturligtvis att vara de som lutar åt att sportbonusen är det bästa som kan dyka upp. Nu är det ju dock så att en sportbonus av bra kaliber oftast riktar sig till nya spelare. Du som då redan har ett bra spelbolag att spela på, kanske inte vill byta. Detta finns det heller ingen anledning till. Du kan helt enkelt ha ett till spelbolag för att få din härliga oddsbonus.

Just nu är det Betfairs spelbörs som hägrar med en helt ny oddsbonus på 750 kronor. Om detta är något som lockar ska du verkligen kika närmare på detta spelbolag och Betfairs fotbollsbonus!

Så fungerar din oddsbonus på Betfairs spelbörs

Den bonus som Betfair erbjuder på sin spelbörs är på maximala 750 kronor, och har en lite annorlunda inställning till det vanliga bonussystemet. Det handlar helt enkelt om riskfria spel upp till 750 kronor. Ja, normalt sett så erbjuds du ett eller två riskfria spel eller en kontantbonus hos det spelbolag du väljer. Detta är något du är van vid.

På Betfairs spelbörs kan du nu spela under sju dagar för att sedan se om du har en vinst eller en nettoförlust. Vid förlust efter spel under dina första 7 dagar, kommer Betfair att ersätta ditt förlorade belopp upp till maximala 750 kronor. Det enda du behöver göra för att ta del av detta fina erbjudande är att använda bonuskoden ”EXCM75” och göra en insättning på minst 100 kronor.

Betfair ger dig mycket mera

När det gäller Betfair så har detta blivit ett spelbolag som ligger lite i bakgrunden av de allra största svenska bolagen. Hur som helt är de allt annat än små. Här finns det mycket roliga spelformer. Och det bästa av allt är att det finns tre olika platser att spela dina oddsspel på. Detta är det inget annat spelbolag på nätet som erbjuder!

Här finns det vanliga spel på fasta odds och sedan finns det livebetting med höga odds för att avsluta med en stor oddsbörs. Detta ger dig mycket stora valmöjligheter. Dock ska du som väljer att ta del av detta bonuserbjudande tänka på att den enbart gäller för spelförluster gjorde skapade genom spel på spelbörsen.

Till Betfair