Få oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betfinal

Ett spelbolag som funnits i ett antal år, men som hela tiden dolts lite bakom alla de stora spelbolagen är Betfinal. I det fallet handlar det om en bookmaker online som faktiskt erbjuder både en bra sportbonus och massor av sporter att spela på! Till Betfinal

Få oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betfinal

Naturligtvis så kommer det nu också vara ett av de senaste spelbolagen inom sportsbetting online som vi presenterar. Detta gör att alla de som vill prova ett nytt seriöst spelbolag kommer att få lite extra oddsbonus!

Här kommer du som ny spelare genom att använda våra länkar kunna få en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Läs vidare hur du som ny spelare hos Betfinal får denna fantastiska sportbonus!

Så får du din oddsbonus hos Betfinal

Nya spelare som registrerar ett nytt spelkonto blir erbjudna en bonus på 100% upp till 2000 kr. För att kunna få bonusen behöver man skriva in bonuskoden ODDS1 på insättningssidan samt minsta insättning måste uppgå till 100 kr eller mer.

När du sedan ser till omsättningskraven på denna sportbonus så ligger dessa på låga 10 gånger. Omsättningskravet inkluderar enbart den bonus du tilldelats. För att räknas mot omsättningskraven måste du spela varje spel med ett odds av minst 1,6 gånger. Du får generösa 45 dagar på dig att klara av dessa omsättningskrav. Efter 45 dagar försvinner tyvärr din oddsbonus.

Oddsspel och livebetting

Själva spelandet och den livebetting som erbjuds hos Betfinal håller mycket hög klass. Här handlar det om ett spelbolag som erbjuder perfekt betting i mobiler och surfplattor såväl som i datorer. Du som vill spela på en speciell sport kommer garanterat att finna denna bland alla de olika kategorierna som finns hos detta spelbolag.

Vad gäller livebetting så kommer allt att gå snabbt och du får alltid bra odds på dina spel i sista minuten. Det finns helt enkelt ingen anledning att säga nej till Betfinal!

Till Betfinal