Ny bra oddsbonus hos 888sport 2017

Nu har den perfekta gåvan till alla nya spelare kommit vad gäller en riktigt bra oddsbonus hos 888sport! Här kommer du som är svensk att få en alldeles egen speciell bonus. Den gäller nämligen bara för alla nya svenska spelare!

För att utnyttja din oddsbonus kommer du bara att behöva sätta in så lite som 100 kronor, så får du helt enkelt 100 procent i bonus.
Till 888Sport

Ny bra oddsbonus hos 888sport 2017

I och med det får du 200 kr att spela för vilket gör din nya spelplats för betting och oddsspel mycket roligare från start. Hos 888 sport kommer du naturligtvis att kunna få denna sportbonus både i mobilen och via den traditionella datorn.

1000 kr i oddsbonus hos 888Sport

Något annat som finns för alla de som vill göra en lite större insättning, är att denna bonus har en maxgräns på 1000 kronor. Detta gör att du som vet att du spelar för lite mera kan få hela 1000 kronor i oddsbonus.

Här kommer det naturligtvis att finnas regler och villkor, där då som vanligt de omsättningskrav som finns på din bonus är det viktigaste. Här kommer du att ha två krav. Det ena ligger på din insättning som måste omsättas minst en gång till ett odds av 1,5 gånger.

Det andra är bonussumman som måste omsättas 6 gånger till samma odds på 1,5 gånger per spel. Detta har du frikostiga 60 dagar på dig att ordna till så att pengarna kan bli dina.

Inte bara oddsbonus som gör 888sport så bra

Naturligtvis är det första många ser och sätter värde på den oddsbonus de får som nya spelare. Dock är det inte bara den som är viktigt och på 888sport så finns allt annat rörande service, support, spelutbud och mobila funktioner som de flesta spelare idag söker. Helt enkelt kommer du som väljer 888sport för dina oddsspel nu, att vara den som verkligen får något som är det perfekta valet.

Till 888Sport