Nya oddsbonusar 2021 hos svenska spelbolag

Vilka nya oddsbonusar 2021 finns det att ta del av hos svenska spelbolag. Ja, vi har listan på vilka spelbolag som har de bästa nya sportbonusarna just nu. Vill ni har en dagsaktuell lista rekommenderar vi Betsmart.se!

Nya oddsbonusar 2021 hos svenska spelbolag

Nya oddsbonusar 2021

Det är två spelbolag som har relativt nya oddsbonusar 2021. Först och främst är det Tipwin som är ett ganska nytt spelbolag i Sverige. De har en stor och bra oddsbonus som de flesta svenska spelare bör prova på.

Sen är det även ett spelbolag som inte ofta nämns som nyligen lade till en oddsbonus och det är esport bettingsidan Pixelbet.

För den som gillat trav kan vi tipsa om att det även finns exklusiva travbonusar 2021 att ta del av.

Tipwin – Ny oddsbonus 1000 kr

TipWin är det senaste spelbolaget som har lanserats i Sverige. De har därför valt att trycka extra hårt på att erbjuda en riktigt bra oddsbonus till alla nya spelare. Den som sätter in 1000 kr får 1000 kr extra av dem och man har då totalt 2000 kr att spela med. Denna bonus skall omsättas 10 ggr och det skall ske till lägsta odds 1.80. Det innebär att man kan spela på favoriter och fortfarande omsätta sin bonus och det är bra! Läs mer om Tipwins oddsbonus.

Besök TipWin

Pixelbet – Esportsida med bonus

Även Pixelbet har nyligen valt att lansera en bonus på sin sajt. Detta är en renodlad bettingsida för esport så det är inget för den som vill betta på vanlig sport. Gillar man esport är det dock Pixelbet som gäller. Här kan man se de flesta event via livestream, vilket är en fördel när man bettar.

Bonusen som Pixelbet erbjuder är på 100% upp till 100 kr. Det är ingen stor bonus, men den är ett bra sett att testa på dem och ändå få lite mer pengar på kontot. Här finns förutom esport även möjlighet att spela casino. Bonusen gäller även för den som spelar på spelautomater och bordsspel.

Till Pixelbet