Redbet en bookmaker med riskfria spel

När det gäller Redbet så är detta kanske en bookmaker på nätet som hamnat lite i bakgrunden av alla de stora giganterna. Hur som helst gör det inte att bortse från detta spelbolag som är en riktigt bra bookmaker med riskfria spel. Här får alla svenska spelare skattefria vinster och ett bra spelutbud gällande svenska och internationella spel. Det erbjuds livebetting och betting till fasta odds. Till Redbet

Redbet en bookmaker med riskfria spel

Du väljer fritt om du vill spela i mobilen, surfplattan eller datorn. Detta sköts utan mobil app med modern responsiv design, vilket gör det enkelt för alla spelare att känna sig hemma med deras spelmiljö. Redbet erbjuder också en smått fantastisk oddsbonus utan omsättningskrav. Ja, du hörde rätt. Hos Redbet får du dina vinster i riktiga pengar från första spelet till det sista.

Redbet är en bookmaker med riskfria spel

För att få din oddsbonus hos Redbet kommer du precis som hos alla andra spelbolag att behöva skapa ett spelkonto. Detta går snabbt och enkelt och kan göras direkt i mobilen eller datorn. Det hela handlar om att du kan få 2 riskfria spel på upp till ett totalt värde av 200 kronor.

Här delas dessa upp i två spel på 100 kronor vardera. För att få dessa spel behöver du enbart lägga dina två första spel på 100 kronor vardera till ett lägsta odds av 1,8 gånger.

Naturligtvis kommer du att kunna vara den som enbart drar nytta av halva erbjudandet och lägger ditt första spel på 100 kronor. I det läget får du ett riskfritt spel på 100 kronor. Vid eventuell vinst på de riskfria spelen kommer du inte att behöva klara några omsättningskrav för att få riktiga pengar på ditt spelkonto.

När du spelar livebetting hos Redbet

Som tidigare nämnts så kan du spela både livebetting och betting till fasta odds hos Redbet. När du spelar livebetting kommer du att finna många olika spel och ett brett spelutbud. Här är det alltid lite extra spännande då du går in vid rätt tidpunkt och skapar det spel du tror ska leda till vinst.

Du som ser att det går illa kommer dock alltid att kunna dra dig ur med hjälp av Cash Out, innan full tid. Detta gör att du kan säkra en mindre vinst eller kapa en större förlust. På det sättet kommer Redbet alltid att vara en bookmaker där du har ett bra skydd som spelare på betting online.

Till Redbet