Spela på VM i Ryssland med de bästa oddsbonusarna

Snart är det dags för Fotbolls VM i Ryssland 2018. Den stora fotbollsfesten går av stapeln mellan 14 juni och fram till och med den 15 juli. Det innebär sammanlagt lite över en månad av fotboll i världsklass. Något som är mycket populärt är också att spela på VM online gällande just fotboll och andra sporter. Naturligtvis är fotboll den mest populära sporten att lägga sina oddsspel på. Här ger vi tre bra tips på just sådana! Till LeoVegas, Betsson och Nordicbet

Spela på VM i Ryssland med de bästa oddsbonusarna

Här får du mycket för pengarna när du vill spela på VM

Just nu är det många som väntar på att fotbollsfesten ska dra igång, och som vill komma igång med sin betting redan nu. Om du hör till dem så har du just nu möjlighet att spela på vilket land som ska vinna hela tävlingen, samt vem som kommer att bli den bästa målskytten i VM.

Men det finns ju så många spelsajter att välja mellan, hur ska du veta vilka som är bäst när du vill spela på VM? Nedan listar vi de tre bookmakers som ger bäst bonusar och odds under sommarens VM-turnering.

1. LeoVegas oddsbonus inför Fotbolls VM

Den som vill spela bra betting online på Fotbolls VM 2018 kan med gott samvete välja LeoVegas som bookmaker. De laddar upp inför VM med två splitternya oddsbonusar som nyregistrerade spelare kan ta del av. Alla nya spelare kan välja mellan två olika alternativ:

  • Gör en första insättning på mellan 100-499 kronor och får 500 kronor i oddsbonus.
  • Gör en insättning från 500 kronor och uppåt och få dina pengar matchade med 200% upp till maximala 2000 kronor.
  • Bonusen är aktiv under 30 dagar och omsättningskravet för att lösa den ligger på åtta gånger till ett lägsta spelat odds på 1,50 gånger insatsen. Till LeoVegas

2. Betsson oddsbonus under Fotbolls VM

Att välja Betsson som din bookmaker under Fotbolls VM i Ryssland 2018 är alternativet som ger dig ett riskfritt spel upp till hela 1000 kronor. De krav som ställs på dig är att du bor i Sverige och inte är registrerad hos Betsson sedan tidigare. Ditt riskfria spel finns att tillgå i tre olika nivåer baserat på hur stor din första insättning är:

  • Om du sätter in 200-499 kronor ger det dig ett riskfritt spel värt 200 kronor.
  • Om du istället sätter in 500-999 kronor så får du ett riskfritt spel värt 500 kronor.
  • Den som vill leva lite farligare gör en insättning på 1000 kronor eller mer och får ett riskfritt spel värt 1000 kronor.
  • Betsson ger dig också oddsmarknadens lägsta omsättningskrav: 1x till spel på odds på minst 1,5. Till Betsson

3. Nordicbet oddsbonus under Fotbolls VM

Hos Nordicbet håller de fast vid sin sedan länge välbeprövade oddsbonus. Som ny spelare hos Nordicbet inför Fotbolls VM får du ett erbjudande om 100% upp till 1000 kronor samt ett riskfritt spel på 250 kronor i oddsbonus. Inte illa alls!

När det gäller kontantbonusen så har den ett omsättningskrav på 6x till spel på odds om minst 1,80 gånger insatsen. Om du vinner på ditt riskfria spel så måste denna vinst omsättas i spel minst 3x till ett lägsta odds av 1,50 inom 14 dagar. Till Nordicbet