Tipwins oddsbonus upp till 1000 kr

Hösten är en spännande tid för alla oss som älskar betting och odds. Premier League, La Liga och Allsvenskan är redan igång. Dessutom så drar Bundesliga igång på fredag och på lördag så spelas de första matcherna i SHL. Vill du spela på matcherna så är Tipwin ett riktigt bra alternativ på spelbolag. Alla nya kunder får dessutom en Tipwins oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr.

Hämta oddsbonusen hos Tipwin.

Tipwins oddsbonus

Tipwins oddsbonus till nya kunder

Tipwin har just nu en av de bästa välkomstbonusarna på den svenska marknaden. Nya kunder kan få till en bra start med 100% i oddsbonus upp till 1000 kr. Det innebär att man kommer att ha 2000 kr att spela med om man gör en första insättning på 1000 kr.

Så här får man bonusen:

  1. Börja med att registrera ett nytt konto på Tipwin och verifiera kontot.
  2. Gör den första insättningen på valfritt belopp.
  3. Du får 100% oddsbonus upp till hela 1000 kr.

Oddsbonusens omsättningskrav

Som alltid så kommer välkomstbonusen med ett omsättningskrav. Hos Tipwin så gäller det att man omsätter bonus samt insättning 5 gånger till ett minsta odds på 1.80. Det kan ses som relativt normala omsättningskrav men bonusen är ju hög och det är ju inte så vanligt i dessa tider. Så helt klart värt att hämta bonusen.

Om Tipwin

Tipwin har ett stort utbud av sporter och på deras site kan man spela på fotboll, hockey, tennis och många andra populära sporter. De har en bra oddsbonus med inte alltför svåra omsättningskrav. Dessutom så är de ett ganska nytt spelbolag på den svenska marknaden vilket gör att många spelare kommer att kunna få bonusen.
Tipwin har givetvis en svensk spellicens vilket gör att du som kund kan lita på att de följer alla regelverk som finns för spelbolag som är verksamma här.

Till Tipwin

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.